BATMAN / BEŞİRİ - Yenipınar Ortaokulu

Mrt

Dilimizin kullanımında duyarlılığı artırmak amacıyla etkinlikler yapıp pano hazırladık.

May

Okulumuzda Çedes Projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kübra YILDIRIM eşliğinde Cami temizleme etkinliği yapıldı.Okulumuza yakın bir camiyi öğrencilerimizle birlikte temizledik.

May

Beşiri ilçesinde okullar arası düzenlenen bilgi yarışmasına okulumuzda katılmıştır.Tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Nis

”Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

Nis

Değerler eğitimi kulübü olarak Çedes projesi kapsamında Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kübra YILDIRIM önderliğinde öğrencilerle kutulara bayram şekeri koyuldu,notlar yazıldı.Bu kutular Süveybe Ana kız öğrenci yurdunda kalan depremzede çocuklara verilmek üzere hazırlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edildiği ve Milli marşımız olarak belirlendiği 12 Mart 1921 tarihi milletimiz açısından çok önemli bir tarihtir.12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda kutlanmıştır.

Mrt

6 Şubatta 11 ilimizde gerçekleşen ve ülkemizi maddi ve manevi derinden etkileyen "Yüzyılın Afeti "olarak nitelendirdiğimiz depremlerden sonra öğrencilerde deprem konusunda farkındalık yaratmak ve bilinçli hareket etmelerini sağlamak amacıyla Beden Eğitimi öğretmenimiz Birkan AYGÜN eşliğinde öğrencilerimizde "ÇÖK-KAPAN-TUTUN" tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

BEŞİRİ KAYMAKAMLIĞI YARDIM DUYURUSU

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı anaokulu ve anasınıfındaki tüm öğrencilere ücretsiz yemek vermeye başlamıştır.

Kas

"Kütüphaneler zaman açılan kapılardır."

Okulumuzda 5,6,7 ve 8 .sınıflar için yaş gruplarına göre düzeylerine uygun hikaye ,roman ve test kitaplarıyla Şehit Eren Bülbül kütüphanesi öğrencilerimizle birlikte aktif olarak kullanılmaktadır.

"İyiki varsın Eren"

Kas

Unutmadık, unutmayacağız güzel adam. Seni ve bizim tüm için yaptıklarını unutmadık, unutmayacağız, ruhun şad olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı, Minnet ve Özlemle Anıyoruz ...